Masszázs

Keresés

Relaxáló, stressz oldó masszázs


A napi stressz és érzelmi konfliktusok krónikus izomfeszültséget eredményeznek, ami idővel a lelki egészség megromlásával is jár. Az izomfeszültség gátolja a test szabad mozgását, így stressz csomók alakulnak ki, főleg a nyaki-válli szakaszon. A relaxációs masszázs segít visszanyerni fizikai és testi-lelki egyensúlyunkat.

Ár: 3 500 Ft/30 perc, 6 000 Ft/60 perc


Gyógymasszázs


Mozgásszervi és reumatológia problémákat eredményező izomgörcsök, izomspazmusok, mialgiás csomók, húzódások és egyéb rendellenességek manuál-terápiás lazító, feloldó, fájdalomcsökkentő és mozgás javító, testre szabott kezelése.

Ár: 3 500 Ft/30 perc, 6 000 Ft/60 perc


Frissítő masszázs


Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, az inak, és az ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. A svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok. A simító mozdulatok segítségével egyenletesen eloszlatja a masszázsolajat a testen, ezzel előidézve a test általános ellazulását. Az ezt követő mély simítások mindig a szív felé irányulnak, amik serkentik a vérkeringést és bemelegednek az izmok. Majd a gyúrás a háton, a mellkas felső részén, a lábon és a fartájékon folytatódik. Ez ellazítja az izmokat, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérellátását. Az izmok tonizálására az ütögetés különféle formáit alkalmazzuk, melyek lehetnek erősek, enyhék, lassúak és gyorsak egyaránt. A dörzsölés két ujjal történik a test speciális pontjain.

Ár: 3 500 Ft/30 perc, 6 000 Ft/60 perc


Mézes masszázs


Célja: boldogság hormonok felszabadítása, a bőr megfiatalítása és regenerálása, stressz oldás, valamint relaxálás.
Pozitív hatásai:
A masszőr mézet csorgat a páciens hátára, elsimítja, és tenyerével nyomó mozdulatokat végez, melynek során a méz szívó hatására a bőr felső kötőszöveti rétege elemelkedik. Ezáltal az apró kapillárisok, hajszálerek és a pórusok kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, gyorsul az anyagcsere, melynek révén hatékonyabb lesz a méreganyagok távozása a szervezetből. A pólusokon keresztül mélyen a bőr alá hatolva a méz a szövetekbe juttatja a szervezet számára fontos hatóanyagait, vitaminokat, enzimeket, és a mézben lévő több mint harmincféle ásványi anyagot. Ez a masszázsfajta a lehető leghatékonyabb méregtelenítő masszázs. A méz vitamin és ásványanyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a méreganyagokat pedig kiszívja.

Ár: 3 800 Ft/30 perc, 6 300 Ft/60 perc


Sport masszázs


A spotteljesítmények fokozására, a fáradtság regenerálására, az izomanyagcsere növelésére, a kondíció stabilizálására alkalmazott masszázsforma, amely a svédmasszázs fogásait veszi alapul. Célja az edzés vagy verseny előtti felkészítés, illetve a fizikai aktivitás utáni frissítés.

Ár: 3 500 Ft/30 perc, 6 000 Ft/60 perc


Minden masszázs 3 variációban érhető el:

  • 30 perc /felsőtest/
  • 30 perc /egész test/
  • 60 perc /egész test/
Megjegyzés: a has, mell és fej masszázsát nem tartalmazza egyik masszázs sem.

Szolgáltatások

K&H SZÉP Káryta elfogadóhely Mastercard Maestro kártya elfogadóhely Erzsébet Utalvány elfogadóhely VISA Visa Electron elfogadóhely OTP SZÉP kártya elfogadóhely MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Kapcsolat

Cím adatok

3896 Telkibánya, Múzeum utca 3.
GPS: Észak: 47.671969 Kelet: 19.087619

Nyitvatartás

Hétfőtől vasárnapig
7-től 22 óráig

Email, telefon

aranygombosfogado@gmail.com
Tel. +36 (46) 388 665

Közösség, értékelések

Szobafoglalás / Ajánlatkérés

Köszönjük, hogy minket választ! Kérjük, hogy a foglaláshoz töltse ki az alábbi űrlapot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot! A szobáinkról minden információt megtalál, ha az alábbi gombra kattint.
Tudjon meg mindent a szobáinkról!

Név:*
E-mail:*
Telefonszám:*
-
Érkezés dátuma (A naptár ikonra kattintva válasszon!):*
Távozás dátuma (A naptár ikonra kattintva válasszon!):*
Felnőtt vendégek száma:*
0 - 3 éves gyermekek száma:*
3 - 10 éves gyermekek száma:*
Kiválasztott szoba (nem kötelező kitölteni):
Egyéb kérdés/megjegyzés:
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunk látogatása során a böngészőben (ún.:süti) fájlokat helyezünk el. Részletek