Masszázs

Keresés

MASSZÁZS ÁRLISTA

A masszázsok egymásra épülnek, a Vendég igényeihez mérten alakítjuk ki, mely masszázstípusokat (szinteket) szeretné. Igény /fájdalom/ esetén variálható a kezelt területek fajtája, pl. csak hát, csak végtagok.


I. Relaxáló, stresszoldó masszázs

A napi stressz és érzelmi konfliktusok krónikus izomfeszültséget eredményeznek, ami idővel a lelki egészség megromlásával is jár. Az izomfeszültség gátolja a test szabad mozgását, így stressz csomók alakulnak ki, főleg a nyaki-válli szakaszon. A relaxációs masszázs segít visszanyerni a fizikai és testi-lelki egyensúlyunkat.

- Hát, nyak, váll 30 perc 3 500 Ft
- Teljes test: hát, nyak, váll, láb: 60 perc 6 500 Ft


I-II. Relaxáló, stresszoldó masszázs aromaterápiával- etnobotanikával

Az aromaterápia és etnobotanika a növényvilág gyógyító erejét aknázza ki. Az esszenciális illóolajokban koncentráltan jelenik meg a növények gyógyító ereje, az életerő forrásának tartják őket.  Tiszta, természetes illatok, érzetek: a természet ajándéka a testnek, léleknek, szellemnek.

- Teljes hát masszázs (nyak-vállöv, hát) - 30 perc : 4 000 Ft

- Teljes test masszázs - 60 perc: 7 500 Ft


I-II-III. Relaxáló, stresszoldó masszázs, aromaterápiás, etnobotanikai galvánterápiás kezeléssel

Napjainkban minden 2. ember ízületi, gerinc-porcproblémákkal küzd. A galvánterápiás kezelés két célt szolgál: megállapítható, hogy mi okozza az adott területen a fájdalmat, ami mélyrétegben kezelhető, beindítva a keringést, helyreállítva a folyadékrezgést az ízületekben. A kezelés genetikai alapon nyugvó, növényi hatóanyagú, s mélyrétegben felszívódó fájdalomcsillapítással zárul.
Tünetmentesség esetén is választható, mert a gerinc mentén a csigolyák közötti izmok erősítésére, felfrissítése minden szervezetnek szüksége van.

A kezelés beindítja a sejtregenerálódás folyamatát, így hozzájárul a sérült szövetek gyógyulásához, sőt a galvanikus kezeléseket már évtizedek óta használják öregedésgátló hatása miatt is. Minden kezelés a testben kialakult blokkok, izomcsomók megszüntetését, a test egészséges sejtszintű keringését célozza meg és indítja be, személyre szabottan.

- Teljes hát kezelés + masszázs aromaterápiával (nyak-vállöv, hát) 30 perc : 5 000 Ft

- Teljes test kezelés + masszázs aromaterápiával 60 perc : 9 500 Ft


IV. „Puha, könnyű talpak” Galvánterápiás, etnobotanikai talpmasszázs:

30 perc 5 000 Ft


V. „Üde, feszes arc” Arcmasszázs és galvánterápiás, etnobotanikai ránctalanító kezelés

30 perc 5.000 Ft
60 perc 9 500 Ft


VI. Frissítő nyirokdrenázs:

fogyókúrázóknak, méregtelenítésre, székrekedésre, ödémára, nyirokrendszer serkentésére

30 perc 4500 Ft
60 perc 7.000 Ft


VII. Herbál masszázs:

A gőzölt herbazsákok ( melyet a vendég által megbeszélt gyógynövényekből készítek el) a gőz melegével és a gyógynövények hatóanyagával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat, merev ízületeket, csökkentik az izom- és ízületi gyulladásokat, levezetik a feszültséget, oldják a test energiapályáinak blokkoltságát.
Kérhető frissítő hatású és relaxáló hatású labdacs. A frissítő hatásúban választható: kamilla, csalán, csipkebogyó, citromfű, borsmenta. A relaxálóban: kamilla, csipkebogyó, orvosi zsálya, levendula, hársfavirág.

30 perc teljes hát masszázs 5500 Ft
60 perc teljes test masszázs 9500 Ft


VIII. Lávaköves masszázs:

A thermoterápia jótékony hatásait egyesíti magába, mely a felmelegített és a test megfelelő pontjaira helyezett kövek segítségével a test és szellem egyensúlyának kialakulásához vezetnek, a teljes test ellazulását eredményezi.
Segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Pozitív hatásai: vérkeringés serkentése, a nyirokkeringés javítása: salaktalanít, méregtelenít, ruganyosság teszi az izmokat, megőrzi az ízületek hajlékonyságát, revitalizálja a bőrfelszínt, elősegíti a sejtmegújulási folyamatot.

30 perc 5.000 Ft
60 perc 9.500 Ft


IX. Mézes masszázs:

Magas vitamin- ásványi anyag tartalmának köszönhetően immunerősítő, szervezetet tisztító, méregtelenítő, fertőtlenítő hatású. Rendkívül frissítő, energetizáló hatása van. A teljes kezelt terület megfiatalodik, a bőr szinte bársonyos lesz.

Teljes hát masszázs 30 perc 5000 Ft


X. Csokoládé masszázs:

A csoki antioxidáns tartalmának köszönhetően gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását. Endorfintermelő hatású: érezhető boldogságot, harmonikus feltöltődést ad, kellemes élményt nyújt testnek és léleknek egyaránt. Mindemellett hidratálja és tonizálja a bőrt, bőrpuhító, revitalizáló hatású.

30 perc 5000 Ft 60 perc 9500 Ft

A VII - X. típusú masszázsok előkészületet igényelnek, ezért is szükséges előzetes bejelentkezés a szolgáltatás igénybevételéhez.

Szolgáltatások

K&H SZÉP Káryta elfogadóhely Mastercard Maestro kártya elfogadóhely Erzsébet Utalvány elfogadóhely VISA Visa Electron elfogadóhely OTP SZÉP kártya elfogadóhely MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Kapcsolat

Cím adatok

3896 Telkibánya, Múzeum utca 3.
GPS: Észak: 47.671969 Kelet: 19.087619

Nyitvatartás

Hétfőtől vasárnapig
7-től 22 óráig

Email, telefon

aranygombosfogado@gmail.com
Tel. +36 (46) 388 665

Közösség, értékelések

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunk látogatása során a böngészőben (ún.:süti) fájlokat helyezünk el. Részletek