Étterem

Keresés

Kedves Vendégeink!

Az Aranygombos Fogadóban 60 belső és 50 külső férőhelyes, tájjellegű, magyaros és különleges ételeket kínáló étterem és drinkbár található. Választhat egy csendes kis zugot a kandalló mellett, vagy a hatalmas, udvarra néző üvegajtók melletti asztaloknál még télen is a természetben érezheti magát. Belső parkunkban az épület mellett csörgedező kis patak közelében kialakított kellemes pihenőhelyek várják vendégeinket.


A teljes galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!

Vállaljuk rendezvények, családi összejövetelek, partik, állófogadások lebonyolítását, teljes körű szervezését 50 főig. Az étteremben egy 22 férőhelyes télikert-jellegű terem szolgál kis létszámú rendezvények zártkörű megrendezésére. “B” épületünkben 50 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel állunk rendelkezésükre.


A teljes galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!


Csoportok részére – az állandó étlap mellett-, egyéni igény szerint alakítjuk ki éttermi ajánlatunkat.

Kóstolja meg olasz kávénkat, amelyet a hegyekből érkező friss forrásvíz tesz különlegessé!

Fogadónkban, fogásaink mellé Tokaj-Hegyalja és számos magyar borvidék kiváló és különleges borait is kínáljuk. Boraink részletes ismertetőjét Borlapunk tartalmazza.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy amennyiben fontos eseményre, vagy nagyobb csoporttal érkeznének, éljenek az asztalfoglalás lehetőségével telefonon, e-mailben vagy személyesen!


Az étterem nyitva tartása:

Hétfőtől-vasárnapig:    7.00-22.00


Asztalfoglalás:

Tel: +36-46-388-665
E-mail: aranygombosfogado@gmail.com

Ajánlatunk

Étterem

K&H SZÉP Káryta elfogadóhely Mastercard Maestro kártya elfogadóhely Erzsébet Utalvány elfogadóhely VISA Visa Electron elfogadóhely OTP SZÉP kártya elfogadóhely MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Kapcsolat

Cím adatok

3896 Telkibánya, Múzeum utca 3.
GPS: Észak: 47.671969 Kelet: 19.087619

Nyitvatartás

Hétfőtől vasárnapig
7-től 22 óráig

Email, telefon

aranygombosfogado@gmail.com
Tel. +36 (46) 388 665

Közösség, értékelések

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunk látogatása során a böngészőben (ún.:süti) fájlokat helyezünk el. Részletek